HC&I |

Over HC&I

Achtergrond

HC&I is in 2013 door drs. Ramon Hubert opgericht vanuit een drive om samenwerking binnen en tussen organisaties te verbeteren en het klantbelang werkelijk centraal te stellen.

Ramon heeft na het afronden van de studie Psychologie een brede ervaring opgedaan in de sales en op operationeel/tactisch vlak als manager, projectmanager en coach. Hij vindt zijn passie in het netwerken, het slaan van bruggen en verbeteren van performance binnen en tussen organisaties, gecombineerd met sterk relatiemanagement. In zijn werk heeft hij de kracht van standaardisaties via processen ontdekt. Hij is gespecialiseerd in het vertalen van de strategie naar de operatie en het in beweging en op één lijn krijgen van directie, het management en het personeel. Klant staat centraal en deze weet hij ook te bereiken. Ramon is sterk pragmatisch, mens- en resultaatgericht. Met nationale en internationale ervaring weet hij de juiste snaren te raken.

Met zijn open en toegankelijke houding, het goed kunnen luisteren en zijn interesse in de ander is hij een prettige gesprekspartner en weet hij resultaten te boeken. Zijn kennis en ervaring deelt hij graag met u!

Voorbeelden van behaalde resultaten

Voorbeelden van behaalde resultaten zijn:

 • Opzet verschillende samenwerkingsverbanden tussen verzekeraars, banken en assurantietussenpersonen
 • Verbetering samenwerking tussen franchisegever en >90 franchisekantoren
 • Verbeterde service naar sales en >8.000 assurantietussenpersonen vanuit verschillende verzekeraars
 • Optimalisatie en automatisering van outputstromen vanuit verschillende verzekeraars en een bank
 • Professionalisering ketensamenwerking internationale IT-leveranciers met verschillende verzekeraars en een bank (met opzet van Cobit-framework, aansluiting riskmanagement, etc)
 • Fusie van 6 teams naar een nieuw centraal service-orgaan
 • Acquisitie voor Indiase sourcingsagent binnen Europeesche markt
 • Adviseren Indiase start-ups voor de Nederlandse markt
 • Begeleiding transitie van functioneel naar procesgerichte organisatie in supply chain logistiek
 • Acquisitie business partners en personeel

Onze missie en passie

Onze missie is de samenwerking van uw organisatie te verbeteren via standaardisaties met procesgericht werken en een duidelijke aandacht voor de mens.

Onze visie

Met de juiste invulling van standaardisaties, kan de organisatie een optimale samenwerking met externe leveranciers en klanten realiseren, kosten reduceren, flexibiliteit realiseren en winsten optimaliseren.

Onze USP’s

Onze USP’s:

 1. Wij hebben zowel oog voor organisatorische als voor de menselijke kant.
 2. Wij kunnen met alle disciplines (ICT, business, etc) en niveaus praten. Dit betekent dat we de vertaalslagen kunnen maken en bruggen kunnen slaan, dan wel mensen en afdelingen weten te verbinden.
 3. Wij beschikken over veel klantenkennis en –ervaring in verschillende ketens binnen en tussen organisaties.
 4. Wij werken vanuit oprechte passie!

HC&I helpt vanuit een rol als veranderingsmanager, projectmanager, coach of gewoon als klankbord. Wij werken binnen een netwerk van verschillende professionele partners.

Partnership

HC&I is sinds 1 oktober 2013 een partnership aangegaan met SoHuman. Dit betekent dat wij tevens gebruik kunnen maken van de diensten en kennis van SoHuman.

GripenReductiekosten

HC&I verzorgt masterclass ‘Value Chain Management’ via Disceru:

GripenReductiekosten

HC&I is een associated partner van Process Express: